despre noi

SERUS, NEINTRERUPT DIN 1991

Orice poveste de succes incepe de obicei intr-un garaj. Si povestea Serus, care este realmente o poveste de success, tot intr-un garaj a inceput.

Erau anii de imediat după Revoluție, când piața de servicii era goală și avidă parcă de întreprinzători. În familia Rusea, cei doi frați, Adrian și Matache, au preluat de la tatăl lor pasiunea pentru reparat mașini și în august 1991, au creat compania Service Auto Serus.

Descopera oferta Serus
Service Serus

În clădirea familiei din strada Carol Knappe, pe colț, a luat naștere un mic service auto multi-marcă. Mărcile pe atunci erau (preponderent) Dacia, Skoda, Lada, Trabant și cateva rarități vestice.

Un an mai tarziu, în 1992, sansa a facut ca domnii Rusea să întalneasca un cetățean francez, venit să exploreze, ca mulți alții, noua Românie liberă. Acesta, impresionat de entuziasmul celor doi tineri antreprenori, a avut ideea și posibilitatea de a-i introduce reprezentantului zonal Renault.

Conjunctura a fost favorabilă tuturor. Drept urmare, Serus a devenit reprezentant autorizat Renault, într-o perioadă în care brandul francez avea notorietatea dată de legatura maternă cu mașina natională a romanului de atunci și dintotdeauna, Dacia.

Pentru că standardele impuse de Renault au facut ca locația din Carol Knappe să devină neîncăpătoare, în 1996 Serus s-a mutat în casă nouă, mai precis in Bd Timișoara nr 60, adresa la care funcționează și astăzi.

Seriozitatea celor doi frați-asociați, imprimarea unui standard de calitate ridicat, piața auto în continuă dezvoltare, toate au facut ca Serus să crească în fiecare an, cât alții în zece, iar extinderea a venit aproape natural.

În locația din Bd Timișoara nr 60, clădirea service-ului s-a extins cu un prim showroom modern Renault, iar apoi, de cealaltă parte a străzii a răsărit un sediu nou Nissan, ca urmare a semnării unui parteneriat cu constructorul japonez, deja parte a grupului Renault.

Extinderea a continuat în 2007, cu inaugurarea noului sediu Serus PRO+, pe șoseaua de centură a Bucurestiului, o locație mai mult decât generoasă, cu un showroom foarte încăpător și hi-tech, service mecanică, caroserie, vopsitorie, depozit piese și altele.

În 2009, Serus se extinde și în afara Bucureștiului, în învecinatul Ploiești, cu o nouă locație trimarca (Dacia-Renault-Nissan), într-o zonă cu afluență mare de mașini, datorită proximității tranzitatului DN1 și deservind un oraș cu potențial economic în creștere.

Timpul trece orice am face, dar la Serus timpul a trecut cu folos și iată, acum că s-a atins borna de peste 30 de ani de activitate, compania are o poziție solidă în piața auto de vehicule noi, vehicule de ocazie, service și piese de schimb.

Joburi disponibile

Valorile Serus au fost și sunt în continuare:

  • Cultivarea tradiției în relatia cu grupul Renault, o relație ce dăinuie de peste 30 de ani
  • Tratarea clienților cu cea mai mare atenție la nevoile acestora, cu obiectivul de a crea o relație pe termen lung
  • Raportarea continuă la timpul prezent, cu alinierea constantă la noutățile tehnice din industrie și dintr-o piață extrem de concurențială
  • Profesionalism, profesionalism, profesionalism