Descopera personalitatea noului Renault Captur

Noul Renault Captur

Descopera personalitatea noului Renault Captur

SERUS iti propune sa descoperi personalitatea complexa a noului Renault Captur. SUV-ul urban prezentat in premiera anul trecut, a ajuns in Romania si este gata sa cucereasca soselele si inimile soferilor. Proiectat pe platforma CMF-B, noul Captur inglobeaza cele mai avansate tehnologii ale Aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi, fiind un model cheie.

Cu linii mai atletice si mai dinamice, noul Captur ofera spatiu marit in habitaclu si in portbagaj. Ampatamentul a crescut cu 2 cm fata de versiunea anteruioara, iar portbagajul este cel mai generos din clasa sa (536 litri), fiind completat de numeroase spatii de depozitare la interior. Tehnologia full LED este disponibila inca de la primul nivel de echipare, farurile pastrand semnatura luminoasa in forma literei C.

Si la interior poti descoperi o noua consola centrala si un tablou de bord redesenat. Ecranul multimedia de 9,3 inch este completat de un ecran digital in zona panoului de bord. Acesta masoara intre 7 si 10,2 inch si ofera o metoda intuitiva de personalizare a experientei la volan. Versiunea maxima include sistemul de navigatie GPS.

Banda orizontala a tabloului de bord gazduieste gurile de ventilatie pe doua niveluri separate. O atentie deosebita a fost acordată ergonomiei, cu butoane de tip pian si un reglaj accesibil al aerului conditionat. Volanul este mai subtire datorita utilizarii unui airbag mai compact decât în cazul vechiului model.

Noul Captur propune un serviciu unic in segmentul SUV-urilor urbane - Asistentul in trafic si pe autostrada. Acesta ofera mai mult confort si eficienta sporita in blocaje si pe autostrada.

 

Versatilitate sporita la noul Renault Captur

Personalizarea atinge cote nebanuite cu noul Captur. 11 culori de caroseriei, 4 culori de plafon contrastante si 3 pachete de personalizare externa, inclusiv pentru plafon, oglinzi si scuturi, ofera peste 90 de combinatii posibile. La interior sunt disponibile pachete de personalizare cu peste 18 combinatii pentru tabloul de bord, tapiterie, panouri decorative, cotiera sau ornamente.

Cu ajutorul tehnologiei MULTI-SENSE, ai acces la 3 moduri de condus (Eco, Sport, MySense) si  8 setari pentru iluminarea interioara.

Si la capitolul motorizari, noul Renault Captur vine cu o gama de propulsoare pe benzina, care include TCe 100 (100 CP), TCe 130 GPF (130 cp) si TCe 155 GPF (155 CP). Motorul diesel 1.5 Blue dCi este disponibil in versiunile de 95 CP/240 Nm si 115 CP/260 Nm. In acest an, Captur va fi primul model accesibil in segmentul sau care va primi si un motor plug-in hibrid. Sistemul este compus din noul propulsor pe benzina de 1,6 litri, doua motoare electrice de tractiune si o baterie de 9,8 kWh. Captur E-TECH Plug-in poate rula 45 kilometri cu o viteza de 135 km/h in utilizare mixta si 65 de kilometri in utilizarea urbana.

Te asteptam in showroom-urile SERUS pentru a descoperi noul Renault Captur!