Programul Rabla, gata de start si in 2020

Programul Rabla, gata de start si in 2020

Programul Rabla, gata de start si in 2020

Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului de Mediu (AFM), se va desfășura și în acest an, începând din luna martie. SERUS a pregatit oferte speciale pentru acest program si este gata sa-ti ofere cele mai bune preturi la modelele selectate pentru programul Rabla.

Pentru Rabla Clasic, dedicat masinilor pe benzina, motorina sau GPL, prima de casare a unei masini vechi va fi tot de 6.500 de lei, ca si anul trecut. La aceasta suma pot fi adaugate si ecobonusuri de 1000 de lei in cazul unei masini cu emisii reduse de dioxid de carbon. In cazul celor care vor sa cumpere o masina hibrid, valoarea ecobonusului va fi de 2.500 de lei. Ecobonusurile pot fi combinate. Conform declaratiilor ministrului Mediului, programul Rabla va avea alocat in acest an un numar de minim 60000 de vouchere pentru Rabla Calsic.

In cazul Rabla Plus, dedicate achizitionarii masinilor electrice, bugetul alocat in acest an este mai mare cu 45% fata de 2019. Dacă vrei o masina electrica, primesti un voucher de 45.000 de lei (aproape 10.000 de euro), iar pentru o masina hibrid plug-in, 20.000 de lei. Daca ai si o masina veche, poti adauga si o primă de casare la aceasta valoare.

 

Cum achizitionezi un automobil de la SERUS, prin Programul Rabla?

  1. Asigura-te că dispui de un tichet Rabla.
  2. Rezerva automobilul dorit pe site-urile marcilor noastre (Renault, Dacia, Nissan)
  3. Cand te contacteaza agentul selectat, comunica-i faptul că dorești achiziția prin Programul Rabla.

Atentie, in functie de bugetul Rabla disponibil si de starea programului, consilierul de vanzari te va informa daca achizitia este disponibila prin Programul Rabla sau nu!

Pretul unui model din oferta SERUS prin Programul Rabla este afisat in mod automat pe site, insa, in functie de cursul valutar valabil la data platii taxei de rezervare, respectiv a diferentei, pretul final in lei poate varia. Pretul afisat drept «Pret promo» este pretul promotional care nu include reducerea tichetului Rabla.

Descopera ofertele pregatite de SERUS si alege-ti din timp modelul favorit! Ne gasesti in locatiile din Bucuresti, Chiajna si Ploiești cu cele mai avatajoase oferte.